Skip to main content
Tel.: (+45) 28 10 48 28
kontakt@out-standing.dk

Presse

Udekøkkenernes Rolls Royce


Med kåringen som det bedste ud af syv lækre udekøkkener har OutStanding Royal placeret sig solidt i spidsen som markedets mest eksklusive udekøkken. Her er den ypperste luksus og elegance forenet med funktionalitet i topklasse og unikt dansk design til den kvalitetsbevidste grillmester.

  Den 12. marts 2014 blev Danmarks syv lækreste udekøkkener linet op på informationsportalen boligvogter.dk. Med fokus på materialer, kvalitet, arbejdsplads og funktionalitet præsenterede testen syv vidt forskellige modeller – lige fra de praktiske og enkle til det ultimative luksus-udekøkken. To udekøkkener fra OutStanding opnåede henholdsvis fjerde- og tredjepladsen i det fine selskab, mens udekøkkenet OutStanding Royal løb med førstepladsen og æren som markedets mest eksklusive udekøkken.

  Denne udekøkkenernes Rolls Royce appellerer både til de prominente og velhavende feinschmeckere og til den kompromisløse grillentusiast, hvor kun det bedste er godt nok. Alle OutStanding-modeller har en finish og holdbarhed, som matcher selv de mest kritiske forventninger, men OutStanding Royal overgår dem alle.

  Glem alt om spidstelt og lejrbål. Her kan værten byde sig selv og sine gæster på et veltillavet gourmetmåltid, tilberedt på et stort udekøkken i 100% rustfrit stål med håndvask, to gasblus og selvfølgelig en stor gasgrill med låg. OutStanding på alle måder.

  OutStanding er udekøkkener i meget høj materialekvalitet, hvor der er kælet for detaljen, æstetikken og udførelsen – men det enkle og smukke design er ikke opnået på bekostning af funktionaliteten. Tværtimod er et OutStanding udekøkken let at bruge, rengøre og vedligeholde, samtidig med at det ser godt ud, når det står derude.

  På grund af OutStanding Royals ekstra længde er der god plads til at snitte, forberede og kokkerere, og masser af afsætnings- og opbevaringsmuligheder på hylderne. Foruden denne topmodel er der et bredt udvalg at vælge imellem – både til gas og kul og med mulighed for direkte eller indirekte varme – og alle modelvarianter er mobile.

  Alle udekøkkener fra OutStanding designes og fremstilles i Danmark. Nu også en Rolls Royce af et udekøkken.

  Udekøkkenet


  Udeliv er in for tiden, men udeliv har mange former. For nogen handler det om spidstelt og lejrbål, mens det for andre er noget af en livsstil at byde sig selv og sine gæster på et veltillavet gourmetmåltid fra markedets mest eksklusive udekøkken. Så er det virkelig OutStanding – på alle måder.

  • OutStanding udekøkken
  • OutStanding udekøkken
  • OutStanding udekøkken
  • OutStanding udekøkken

   Eksklusivt dansk design
   OutStanding udekøkkener appellerer til de virkeligt kvalitetsbevidste. Der er tale om eksklusivt dansk design, hvor elegance og funktionalitet er sikre kendetegn. Køkkenet er fremstillet i stort set vedligeholdelsesfrit rustfrit stål med en finish, som matcher selv de mest kritiske forventninger. Holdbarheden på OutStanding udekøkkener er unik.
   OutStanding udekøkkener fås i forskellige modeller. Bl.a. kan man vælge løsninger, der integrerer køkkenbord, hyldeplads, vask, armatur og grill. Grillen kan vælges til enten kul eller gas og med mulighed for direkte eller indirekte varme. Alle modeller er mobile.
   Blandt de mange, fine detaljer kan f.eks. nævnes, at låget, som lukkes ned over grillen, er en dobbeltkonstruktion, der holder på varmen og sparer på kul eller gas. Temperaturen justeres ved hjælp af luftventiler.

   Egen produktion
   – Vi producerer selv OutStanding modellerne på fabrikken her i Danmark, og vi udvikler stadig konceptet med nyskabelser.

   Nyt dansk designet udekøkken


   Den danske madlavningskultur undergår somme tider nogle forandringer. De seneste par år har man set en stigende lyst til at tilberede sin mad udendørs.

   Forskellige grill-typer og andet udstyr der kan forlængere sommeren indtager markedet. Og familien Danmark står gerne under parasollen eller den blå himmel og laver maden ude året rundt.

   OutStanding er et helt nyt dansk udekøkken i høj kvalitet og med gennemtænkt og detaljeret funktionalitet.
   OutStanding lancerer en hel produktserie af udekøkken-sektioner, der kan kombineres eller anvendes enkeltstående. Der er således mulighed for at sammensætte sit udekøkken, så det opfylder individuelle behov og ønsker.

   Produktserien starter med en serveringsvogn “Serving” og bevæger sig hele vejen op til flagskibet “Exclusive Gasgrill”, der både har integreret grill og håndvask med vandhane.
   Alle modeller er udstyret med robuste hylder, der giver rige opbevaringsmuligheder for madvarer, kulspand, drikkevarer, krydderier etc.

   Alle OutStandings modeller er dansk produceret i rustfrit stål. De kan holde til at stå ude i alt slags vejr og kan altid rengøres eller poleres op. Træsorter vil altid være mere følsomme overfor alger og vejrlig, derfor er der udelukkende tænkt i stål, så udekøkkenet kan bestå i mange år.
   Ligeledes er hygiejnen meget vigtig, ikke mindst i et udekøkken, hvor fugle, insekter og andet nemt kan sætte sine spor. Her giver det rustfrie stål optimale muligheder for renholdelse.

   OutStanding repræsenterer en masse nytænkning. Der er ikke tale om et indendørs- køkken, der bare er blevet flyttet ud. Visionen har været at skabe det perfekte udekøkken til priser, der ligger indenfor de fleste familiers rækkevidde.

   Modellerne med håndvask og vandhane har monteret en lille studs under bordpladen, hvor man kan klikke sin haveslange på. Vandet aktiveres med et elegant stålgreb.

   Den integrerede grill er et kapitel for sig. Den har et elegant design og dobbelt lag rustfrit stål, hvilket giver en isolerende virkning og udnytter varmen optimalt. Grillen opvarmes let kun med 8-12 grillbriketter. OutStanding grillen er designet, så den fungerer med indirekte varme. Temperaturen styres af elegante udvendige ventiler, der samtidigt er med til at give grillen et karakteristisk udseende. I bunden er der en integreret askeskuffe, der opsamler al aske og snavs.

   Alle OutStanding modellerne er flytbare, har hjul og et solidt greb monteret, så uanset størrelsen kan alle modellerne flyttes af én person.

   Indenfor den nærmeste fremtid lancerer OutStanding en række af tilbehør til deres sortiment. På nuværende tidspunkt fås et praktisk overtræk samt stålpolish.