OutStanding – det perfekte udekøkken

Der er noget helt særligt over at lave sin mad ude. Vores forfædre tilberedte deres mad over åben ild, og brugte ilden som et samlingspunkt for uforglemmelige oplevelser.

Vi har skabt OutStanding ud fra drømmen om det perfekte udekøkken. Udekøkkenerne kombinerer alle funktionalitet, kvalitet og eksklusivt design med en helt unik sans for detaljen der gør forskellen. OutStanding er et udekøkken som ingen andre.

OutStanding forhandles i førende møbelforretninger, livsstilsbutikker og lign.

OutStanding – indendørs elegance og funktionalitet

Materialet i disse unikke produkter er stadig rustfrit stål, og designet er funktionelt, elegant og eksklusivt, skabt til det moderne hjem med en kræsen smag.

OutStanding forhandles af førende stormagasiner, varehuse, livsstilsbutikker og lign.

johnroth

En mand og hans design.

John Roth er specialist i rustfrit stål. Udover sin gode materialeforståelse og respekten for det gode håndværk har han altid haft et ønske om at blive sin egen designer.

Dette grundlagde starten på OutStanding.

Vores vision

At designe, fremstille og markedsføre brugsprodukter der udspringer af en bærende ide. Valg af materialer og produktionen gennemføres på et højt kvalitativt niveau. Brugsprodukterne skal udstråle god smag og kvalitet, samtidig skal de være brugsvenlige og lette at vedligeholde.

INTERESERET I AT HØRE MERE?

KONTAKT OS PR. MAIL ELLER TELEFON