Udekøkkenet

Fredag den 30. Marts 2007
af Viggo Frydenborg Schantz
 

Udeliv er in for tiden, men udeliv har mange former. For nogen handler det om spidstelt og lejrbål, mens det for andre er noget af en livsstil at byde sig selv og sine gæster på et veltillavet gourmetmåltid fra markedets mest eksklusive udekøkken. Så er det virkelig OutStanding – på alle måder.

Tre bliver til én
Historien bag OutStanding udekøkkener starter som en co-produktion mellem 3 mænd med en god ide: at skabe det perfekte udekøkken. Efter et omfattende udviklingsarbejde og flere prototyper var OutStanding en realitet og blev introduceret på markedet.
Kort efter køber den ene af de 3 initiativtagere, John Roth, de 2 andre ud og flytter kontoret til Kolding. Her ejer Roth i forvejen Rool Maskinfabrik med ca. 60 ansatte. John Roth modtog i øvrigt i år 2000 Vejle Amts Iværksætterpris for sin indsats med udviklingen af Rool Maskinfabrik.

Eksklusivt dansk design
OutStanding udekøkkener appellerer til de virkeligt kvalitetsbevidste. Der er tale om eksklusivt dansk design, hvor elegance og funktionalitet er sikre kendetegn. Køkkenet er fremstillet i stort set vedligeholdelsesfrit rustfrit stål med en finish, som matcher selv de mest kritiske forventninger. Også holdbarheden er unik.
OutStanding udekøkkener fås i 11 forskellige modeller. Bl.a. kan man vælge løsninger, der integrerer køkkenbord, hyldeplads, vask, armatur og grill. Grillen kan vælges til enten kul eller gas og med mulighed for direkte eller indirekte varme. Alle modeller er mobile.
Blandt de mange, fine detaljer kan f.eks. nævnes, at låget, som lukkes ned over grillen, er en dobbeltkonstruktion, der holder på varmen og sparer på kul eller gas. Temperaturen justeres ved hjælp af luftventiler.

Den indre designer
– Vi producerer selv OutStanding modellerne på fabrikken, og vi udvikler stadig konceptet med nyskabelser. Der er indrettet et showroom, hvor alle modeller kan ses, siger John Roth, som ikke lægger skjul på, at han ved at ”slippe sin indre designer løs” har fået opfyldt en længe næret drøm.
– Jeg havde virkelig et behov for at realisere drømmen om at skabe noget unikt, fortsætter Roth, – og den drøm er gået i opfyldelse med OutStanding. Bl.a. var det da lidt af en oplevelse at se ”sit” udekøkken i bryllupsstudiet på tv i forbindelse med det royale bryllup i 2004 mellem kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. Og naturligvis var der også et OutStanding til parret i bryllupsgave.