Udekøkkenernes Rolls Royce

Med kåringen som det bedste ud af syv lækre udekøkkener har OutStanding Royal placeret sig solidt i spidsen som markedets mest eksklusive udekøkken. Her er den ypperste luksus og elegance forenet med funktionalitet i topklasse og unikt dansk design til den kvalitetsbevidste grillmester.

 

royal-charcoal

OutStanding Royal blev kåret som det bedste udekøkken

Den 12. marts 2014 blev Danmarks syv lækreste udekøkkener linet op på informationsportalen boligvogter.dk. Med fokus på materialer, kvalitet, arbejdsplads og funktionalitet præsenterede testen syv vidt forskellige modeller – lige fra de praktiske og enkle til det ultimative luksus-udekøkken. To udekøkkener fra OutStanding opnåede henholdsvis fjerde- og tredjepladsen i det fine selskab, mens udekøkkenet OutStanding Royal løb med førstepladsen og æren som markedets mest eksklusive udekøkken.

Denne udekøkkenernes Rolls Royce appellerer både til de prominente og velhavende feinschmeckere og til den kompromisløse grillentusiast, hvor kun det bedste er godt nok. Alle OutStanding-modeller har en finish og holdbarhed, som matcher selv de mest kritiske forventninger, men OutStanding Royal overgår dem alle.

Glem alt om spidstelt og lejrbål. Her kan værten byde sig selv og sine gæster på et veltillavet gourmetmåltid, tilberedt på et stort udekøkken i 100 % rustfrit stål med håndvask, to gasblus og selvfølgelig en stor gasgrill med låg. OutStanding på alle måder.

OutStanding er udekøkkener i meget høj materialekvalitet, hvor der er kælet for detaljen, æstetikken og udførelsen – men det enkle og smukke design er ikke opnået på bekostning af funktionaliteten. Tværtimod er et OutStanding udekøkken let at bruge, rengøre og vedligeholde, samtidig med at det ser godt ud, når det står derude.

På grund af OutStanding Royals ekstra længde er der god plads til at snitte, forberede og kokkerere, og masser af afsætnings- og opbevaringsmuligheder på hylderne. Foruden denne topmodel er der et bredt udvalg at vælge imellem – både til gas og kul og med mulighed for direkte eller indirekte varme – og alle modelvarianter er mobile.

Alle udekøkkener fra OutStanding designes og fremstilles i Danmark. Nu også en Rolls Royce af et udekøkken.

 

Yderligere information:

OutStanding
Birkemosevej 51
DK-6000 Kolding

Tel +45 76 30 15 35

jr@out-standing.dk
www.out-standing.dk