Nyt dansk designet udekøkken

Mandag den 1. December 2003
af Viggo Frydenborg Schantz

 

Den danske madlavningskultur undergår somme tider nogle forandringer. De seneste par år har man set en stigende lyst til at tilberede sin mad udendørs.
Forskellige grill-typer og andet udstyr der kan forlængere sommeren indtager markedet. Og familien Danmark står gerne under parasollen eller den blå himmel og laver maden ude året rundt.

OutStanding er et helt nyt dansk udekøkken i høj kvalitet og med gennemtænkt og detaljeret funktionalitet.
OutStanding lancerer en hel produktserie af udekøkken-sektioner, der kan kombineres eller anvendes enkeltstående. Der er således mulighed for at sammensætte sit udekøkken, så det opfylder individuelle behov og ønsker.

Produktserien starter med en serveringsvogn “OS Serving” og bevæger sig hele vejen op til flagskibet “OS Exclusive”, der både har integreret grill og håndvask med vandhane.
Alle modeller er udstyret med robuste hylder, der giver rige opbevaringsmuligheder for madvarer, kulspand, drikkevarer, krydderier etc.

Alle OutStandings modeller er dansk produceret i rustfrit stål. De kan holde til at stå ude i alt slags vejr og kan altid rengøres eller poleres op. Træsorter vil altid være mere følsomme overfor alger og vejrlig, derfor er der udelukkende tænkt i stål, så udekøkkenet kan bestå i mange år.
Ligeledes er hygiejnen meget vigtig, ikke mindst i et udekøkken, hvor fugle, insekter og andet nemt kan sætte sine spor. Her giver det rustfrie stål optimale muligheder for renholdelse.

OutStanding repræsenterer en masse nytænkning. Der er ikke tale om et indendørs- køkken, der bare er blevet flyttet ud. Visionen har været at skabe det perfekte udekøkken til priser, der ligger indenfor de fleste familiers rækkevidde.

Modellerne med håndvask og vandhane har monteret en lille studs under bordpladen, hvor man kan klikke sin haveslange på. Vandet aktiveres med et elegant stålgreb.

Den integrerede grill er et kapitel for sig. Den har et elegant design og dobbelt lag rustfrit stål, hvilket giver en isolerende virkning og udnytter varmen optimalt. Grillen opvarmes let kun med 8-12 grillbriketter. OutStanding grillen er designet, så den fungerer med indirekte varme. Temperaturen styres af elegante udvendige ventiler, der samtidigt er med til at give grillen et karakteristisk udseende. I bunden er der en integreret askeskuffe, der opsamler al aske og snavs.

Alle OutStanding modellerne er flytbare, har hjul og et solidt greb monteret, så uanset størrelsen kan alle modellerne flyttes af én person.

Indenfor den nærmeste fremtid lancerer OutStanding en række af tilbehør til deres sortiment. På nuværende tidspunkt fås et praktisk overtræk samt stålpolish.

OutStanding udekøkkenet vil løbet af foråret og sommeren være at finde I de fleste førende møbelhuse. OutStanding oplyser gerne om nærmeste forhandler på tlf. 29 64 76 20.